Roergebakken broccolirijst met zalm
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g Bonduelle fijne tuinerwtjes (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g zalmfilet
1 sjalotje (fijn gesnipperd)
3 el olijfolie
2 el verse groene pesto
2 el basilicumblaadjes
200 g Bonduelle fijne tuinerwtjes (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g zalmfilet
1 sjalotje (fijn gesnipperd)
3 el olijfolie
2 el verse groene pesto
2 el basilicumblaadjes
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g Bonduelle fijne tuinerwtjes (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g zalmfilet
1 sjalotje (fijn gesnipperd)
3 el olijfolie
2 el verse groene pesto
2 el basilicumblaadjes
200 g Bonduelle fijne tuinerwtjes (vers in het vriesvak, 400 g)
200 g zalmfilet
1 sjalotje (fijn gesnipperd)
3 el olijfolie
2 el verse groene pesto
2 el basilicumblaadjes
- Stap 1Verhit in een koekenpan de helft van de olijfolie. Fruit het sjalotje 1 min. Schep de erwtjes erdoor en bak ze 1 min. mee.
- Stap 2Leg de zalmfilet tussen de erwtjes en bak in 5-6 min. bruin en vanbinnen rosé of net gaar. Keer de zalmfilet halverwege.
- Stap 3Verhit in een hapjespan de rest van de olijfolie. Voeg de rijst toe en bak 6-7 min. al omscheppend. Schep de pesto door de erwtjes.
- Stap 4Schep de rijst op 2 borden. Verdeel de zalmfilet met de erwtjes erover en bestrooi het met basilicum.
Tip
Vervang voor variatie de zalmfilet ook eens door kipfilet.
Ontdek ook