Indiase tomatencurry met broccolirijst
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)
400 g tomaten (in stukjes)
150 g cocktailgarnalen
1 ui (gesnipperd)
1 pakje kokosmelk (200 ml)
2 el olie
2 tl rode currypasta
3 takjes koriander (grofgehakt)
400 g tomaten (in stukjes)
150 g cocktailgarnalen
1 ui (gesnipperd)
1 pakje kokosmelk (200 ml)
2 el olie
2 tl rode currypasta
3 takjes koriander (grofgehakt)
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)
400 g tomaten (in stukjes)
150 g cocktailgarnalen
1 ui (gesnipperd)
1 pakje kokosmelk (200 ml)
2 el olie
2 tl rode currypasta
3 takjes koriander (grofgehakt)
400 g tomaten (in stukjes)
150 g cocktailgarnalen
1 ui (gesnipperd)
1 pakje kokosmelk (200 ml)
2 el olie
2 tl rode currypasta
3 takjes koriander (grofgehakt)
- Stap 1Verhit in een hapjespan 1 el olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de tomaat toe en bak dit 4 min. mee. Schep de currypasta erdoor.
- Stap 2Voeg de kokosmelk en de garnalen toe en verwarm de curry nog 5 min. zachtjes.
- Stap 3Verhit in een hapjespan de rest van de olie en voeg hier de rijst aan toe en bak dit 6-7 min. al omscheppend.
- Stap 4Schep de rijst in 2 kommen. Verdeel de curry erover en bestrooi het met de koriander.
Tip
Maak de curry ook eens met cherrytomaatjes voor een extra zoete smaak.
Ontdek ook