Lauwwarme haricots verts-salade met mozzarella
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Haricots verts extra fijn (vers in het vriesvak, à 300 g)
75 g eikenblad slamelange
1 rode ui, in halve ringen
150 g cherrytomaatjes, gehalveerd
2 bollen mozzarella (à 125 g)
1 el balsamicoazijn
1 tl vloeibare honing
3 el olijfolie extra vierge
1 ciabatta
75 g eikenblad slamelange
1 rode ui, in halve ringen
150 g cherrytomaatjes, gehalveerd
2 bollen mozzarella (à 125 g)
1 el balsamicoazijn
1 tl vloeibare honing
3 el olijfolie extra vierge
1 ciabatta
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Haricots verts extra fijn (vers in het vriesvak, à 300 g)
75 g eikenblad slamelange
1 rode ui, in halve ringen
150 g cherrytomaatjes, gehalveerd
2 bollen mozzarella (à 125 g)
1 el balsamicoazijn
1 tl vloeibare honing
3 el olijfolie extra vierge
1 ciabatta
75 g eikenblad slamelange
1 rode ui, in halve ringen
150 g cherrytomaatjes, gehalveerd
2 bollen mozzarella (à 125 g)
1 el balsamicoazijn
1 tl vloeibare honing
3 el olijfolie extra vierge
1 ciabatta
- Stap 1Kook de nog bevroren haricots verts 2 min. in ruim water. Giet ze af en laat ze goed uitlekken.
- Stap 2Strooi de slamelange op 2 borden. Verdeel de warme haricots verts, de uiringen en de tomaatjes erover. Leg op elke salade een bol mozzarella.
- Stap 3Klop een dressing van de balsamicoazijn, de honing en de olijfolie. Voeg peper naar smaak toe en besprenkel de salades ermee. Serveer met het ciabatta.
Tip
Bestrooi de salades met 1 el geroosterde pijnboompitten of knoflookcroutons.
Ontdek ook