Mexicaanse groente-enchiladas met zalm
2 personen
35 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Mexico melange (vers in het vriesvak, à 400 g)
1 el zonnebloemolie
½ tl gemalen komijn
150 g zalmfilet, in blokjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
6 tortilla wraps naturel
1 bekertje crème fraîche (125 g)
1 teentje knoflook, geperst
100 g geraspte cheddar of jongbelegen kaas
- ovenschaal (18 x 24 cm)
1 el zonnebloemolie
½ tl gemalen komijn
150 g zalmfilet, in blokjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
6 tortilla wraps naturel
1 bekertje crème fraîche (125 g)
1 teentje knoflook, geperst
100 g geraspte cheddar of jongbelegen kaas
- ovenschaal (18 x 24 cm)
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Mexico melange (vers in het vriesvak, à 400 g)
1 el zonnebloemolie
½ tl gemalen komijn
150 g zalmfilet, in blokjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
6 tortilla wraps naturel
1 bekertje crème fraîche (125 g)
1 teentje knoflook, geperst
100 g geraspte cheddar of jongbelegen kaas
- ovenschaal (18 x 24 cm)
1 el zonnebloemolie
½ tl gemalen komijn
150 g zalmfilet, in blokjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
6 tortilla wraps naturel
1 bekertje crème fraîche (125 g)
1 teentje knoflook, geperst
100 g geraspte cheddar of jongbelegen kaas
- ovenschaal (18 x 24 cm)
- Stap 1Verhit in een koekenpan de olie. Roerbak de nog bevroren Mexico melange 4 min. Voeg de komijn, de zalm en het blik tomatenblokjes toe en verwarm nog 6-8 min. Verwarm intussen de oven voor tot 200 ºC.
- Stap 2Verdeel de Mexicaanse groenten met de zalm over de tortilla’s. Bestrooi met peper naar smaak en rol ze op. Leg de tortilla’s strak naast elkaar in de ovenschaal.
- Stap 3Meng de crème fraîche met de knoflook en de kaas. Verdeel het room-kaasmengsel over de tortilla’s.
- Stap 4Bak de enchiladas in de voorverwarmde oven in 15-20 min. goudbruin.
Tips
- Garneer met fijngehakte koriander, munt of platte peterselie.
- Vervang de zalmfilet door runder- of vegetarisch gehakt.
Ontdek ook